Om oss

Ett bemanningsföretag med erfarenhet

Simkraften är ett personligt företag med många års erfarenhet och hög kompetens inom simning, pedagogik och ledarskap som kan lösa problemet för alla barn, t.o.m. dem med funktionsnedsättning. Simkraften hyr även ut certifierade simlärare till skolor, simskolor och andra föreningar.

Vårt mål är att ni som skola eller förening ska få en ökad flexibilitet, bättre kontroll på kostnader och en minskad risk vid till exempel sjukskriven personal. Som kund hos Simkraften kan du känna dig trygg med att du alltid får den hjälp du behöver. Ni får samtidigt dra nytta av den kompetens vår personal bidrar med genom den erfarenhet de samlat på sig hos våra andra kunder.

Tack vare våra beprövade metoder ser vi till att du inte bara får personal med rätt kompetens, utan även med rätt personlighet och attityd för er verksamhet.

Hos oss är alla kunder viktiga. Du betalar endast för effektiv arbetstid och slipper arbetsgivaransvaret när du anlitar oss för bemanning. Vårt mål är att vara det självklara valet för företag som vill bemanna och rekrytera inom simning.