Privata lektioner
För barn och föräldrar som vill ha individuellt anpassad simundervisning erbjuder vi Simkraft. Simkraft är i huvudsak en simutbildning för föräldrar där barnen får närvara. Under tre lektioner får du som förälder ur ett professionellt pedagogiskt synsätt lära dig och ditt barn att bli självständiga och simkunninga. simkunnig.
 
Utbildningen innehåller vattenvana, barnpedagogik, koncentrationsövningar och teknik för samtliga tre simsätt; bröstsim, crawl och ryggcrawl. Tanken är att ge föräldrar den extra "knuff" som behövs för att barnen ska kunna simma självständigt, och för att slippa dyra simskoleavgifter, samt spara tid. Det kan även vara bra för vattenrädda eller personer med extra behov att ta privatlektioner då gruppundervisning inte passar alla. Om ni har en pool hemma eller i fastigheten kan vi komma hem till er.
 
I utbildningen ingår (förutom ovanstående kunskaper) även material såsom instruktionspärm och specifika övningar anpassat för barn med funktionshinder.
 
Vi har stor erfarenhet av att anordna privatlektioner för såväl barn som vuxna. Priserna varierar beroende på om man vill ha bassängen för sig själv, eller kan tänka sig att träna samtidigt som annan verksamhet pågår i en annan del av poolen.